Зустрічаймо!Новий рік на порозі!

  Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш  свято Нового Року, так його і  проведеш.

      В ЗОШ І – ІІ ступенів с.Угриньківці були організовані новорічні святкові заходи для учнів, батьків та гостей школи. Було приємно дивитись на змістовні виступи учнів та їх артистизм, вокалізм та хореографію.

   Новорічні вистави, які відбувалися 26 грудня, нікого не залишили байдужими. Відповідальними за проведення свята були педагог-організатор та класні керівники. Вони  підготували справжнє свято, повне веселощів і пригод для учнів молодших та середніх класів, разом з дітьми водили хороводи, співали новорічні пісні.
Свято проводили за сценарієм телепрограми. Звичайно, учням, разом з класними керівниками, довелося прикласти багато зусиль для якісної підготовки номерів. Учні проявили свої таланти, і довели всім, що в нашій школі велика кількість справжніх акторів. І казкові герої,  і «відомі» зірки, і наші гості, – всі отримали масу задоволення.