Тиждень іноземної мови. Englisch ist muss, Deutsch ist ein Plus!

З 8 по 15 лютого в нашій школі пройшов Тиждень іноземної мови.

Тиждень іноземної мови – це надзвичайне свято для кожного в нашій школі. Незвичайні уроки та відкриті заходи, цікаві конкурси та вікторини, мультимедійні шоу – все це сприяє підвищенню зацікавленості учнів у вивченні іноземної мови.

Розпочався тиждень із урочистої лінійки з нагоди відкриття Тижня іноземних мов. А вже наступного дня вчителька німецької мови Дубчак Н.П. провела інформаційну годину на тему: « 2016 - Рік англійської мови», на якій розповіла учням 5-8 класів про значення вивчення іноземної мови та її  необхідність для того, щоб вільно орієнтуватися в навколишньому світі і тому величезному потоці інформації, який нас супроводжує. Мультимедійна презентація допомогла показати на прикладах про значення вивчення мов та їх різноманітне існування у світі.

Протягом тижня учні 4-8 класів взяли участь у конкурсі постерів на тему: « Моє життя поза школою» та працювали над проектами на тему: « Мій рідний край - Україна» (5-8 кл.), « Я, моя родина, мої друзі» (4 кл). Переможцями стали: Топольніцький Максим (8 клас) та Добіль Ніна (4 клас).

 

 Тиждень іноземної мови пройшов цікаво, адже на уроках діти окрім того, що навчалися, ще й багато співали, танцювали, гралися.

У п'ятницю відбулося свято німецької мови, на якому за допомогою відеопрезентації учні школи побували у столиці Німеччини місті Берліні та дізналися , якими знаннями з німецької мови володіють вчителі нашої школи. Особливо цікавим для учнів початкової ланки було спільне виконання сучасного німецького танцю «Арам зам зам», конкурс загадок та спів у крараоке дитячих німецьких пісень. Із захопленням школярі переглянули мультфільм на німецькій мові та продемонстрували свої декламаторні здібності. Учні 8 класу взяли участь у вікторині «Найрозумніший».

 В кінці тижня відбулося урочисте закриття та підведення підсумків.