Своє життя - за Україну!!!

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

З нагоди Дня Захисника Вітчизни та з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у загальноосвітній школі І-ІІ ступенів с.Угриньківці організували зустріч учнів із воїнами, які брали участь у АТО. Директор школи Войцеховський Р.Я. запросив на зустріч учасників АТО Винницького О.І. та Народового І.С.

Запрошені гості вже встигли побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Воїни своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…

Бійці щиро подякували дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

Запрошені учасники АТО почули від педагогічного колективу та учнівської молоді щирі слова подяки і шани. Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.