« Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дають всім дітям крила! »

28 жовтня з нагоди Всесвітнього дня здоров'я у спортивному залі ЗОШ І-ІІ ступенів с.Угриньківці відбулися спортивні змагання “Мама, тато, я — спортивна сім'я”. Організатором свята виступив директор школи, а по сумісництву вчитель фізкультури -  Войцеховський Роман Ярославович.

Активне впровадження фізичної культури і спорту в повсякденне життя сім’ї, пропаганда здорового способу життя — ось головні завдання змагань. Такі заходи все більше набирають популярності. У змаганнях взяли участь 7 сімей. Батьки та діти були активними у спортивних естафетах та отримали масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Серед учасників змагань були батьки різних професій. Разом зі своїми дітьми вони змагалися у швидкості, спритності, витривалості та силі в семи видах програми – естафетах та іграх. Тут було багато цікавих конкурсів: учасники для розминки танцювали, стрибали з м'ячами,  закидали м’яч в корзину, стрибали на скакалці, перетягували канат , вистрибули в парах тощо.

За результатами змагань перемогу здобула команда сім’ї Межичевих. Друге і третє місця здобули сім’я Топольніцьких та Куриків відповідно. Варто згадати й ті сім’ї, які склали гідну конкуренцію призерам змагань, адже боротьба упродовж всіх змагань була напруженою і впертою. Це сім’ї Білих, Ронталюків, Чухріїв, Золотих.

По завершенні заходу усіх учасників нагородили пам’ятними медалями та коштовними подарунками, а також подарували книги "Ілюстровану енциклопедію "Олімпійські ігри".