Щира праця не важка, бо вона дає справжнє задоволення

Цьогоріч нашій школі виповнюється п’ятдесят років. Вона розташовується в мальовничій місцевості, яка зачаровує своєю неповторною красою. Одним із факторів, що створюють таку красу навколо школи, є сад. Випускники 9 класу вирішили посадити на згадку про себе ще нові саджанці – черешні та смородину. Пропозиція була з радістю підтримана, і от, цього тижня майбутні випускники школи взяли участь у цій чудовій події. 

Перед тим як розпочати посадку дерев, директор говорив про те, яку корисну роботу належить виконати. Випускники та й майбутні учні школи зможуть працювати в саду, піклуватися про дерева, захищати їх, а потім збирати плоди для шкільної їдальні.

Роботи було багато, але вона викликала таке задоволення в усіх, що час просто летів! Звичайно, цього року він іще не принесе плодів, але кожен із учнів у той момент уявляв собі, яким стане наш садочок за кілька років, як згадуватимуть випускників учні, що навчатимуться в нашій школі за одне-два і більше десятиліть. І від того ставало так приємно. Недарма кажуть, що щира праця не важка, бо вона дає справжнє задоволення.