Новорічне свято чудес

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду - зимові канікули. Але жоден семестр у жодній школі не закінчується абияк!

   Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом та Снігуронькою, подарунками, та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

   Чекали і дочекались! 29 грудня 2017 року в школі відбулося святкування Нового року. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам. Учні отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність.

   Гарні пісні, таночки, новорічні вірші, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття прийдешнього Нового року, не дивлячись на теплу погоду за вікном.

 

Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!