МНОГАЯ ЛІТ, РІДНА ШКОЛО!

1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Під шкільними вітрилами дитинства летить у майбутнє  загальноосвітня школа І-ІІ ступенів с.Угриньківці, що відсвяткувала 1 вересня День знань та своє 50-річчя.

Школа це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег, і вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки на традиційному вечорі зустрічі шкільних друзів, де впізнають вони один одного, незважаючи на сивину, за блиском завжди молодих очей.

 Нашій Alma-mater – 50 років!

    Сьогодні ми всі ювіляри.  І першокласники, і вже   сивочолі   колишні   учні. 

Першим привітав зі святом директор школи Войцеховський Р.Я. Щиро подякував усім, хто долучився до проведення чудового свята - Дня Знань. Уже півстоліття у ній навчаються дітки, які в майбутньому стають лікарями, прокурорами, вчителями, банкірами… Почесним гостем був народний депутат України Олег Барна, завдяки його сприянню школа отримала нові пластикові вікна. 
До вітального слова приєднався голова Заліщицької районної адміністрації Шипітка Б.І. Побажав миру й злагоди, міцного здоров'я, добробуту, а також успіхів у навчанні!
Участь у святкуванні взяв начальник виробництва ПП «НВАП Ель Гаучо» С.Опольський, та подарував першачкам ранці та канцтовари.


Начальник відділу з питань освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н.Підгребя звернулась із вітальним словом до всіх присутніх на святі та вручила подарунок – спортивний інвентар( футбольний та волейбольний м’ячі).


Кульмінацією свята традиційно став перший шкільний дзвінок. Він сповістив усіх про початок нового навчального року.