„Казка - це світ чарівний та незнаний, це диво, сповнене краси.”

          "Забута казка - це золоте намисто, яке впало на морське дно" - кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам’яті перлини народної мудрості, розшукувати народних мудреців, які зберігають в пам’яті безліч казок, народних оповідок, пісень, прислів’їв.

Учні 2 класу разом із своїм класоводом Миронюк Галиною Степанівною підготували і провели чудове свято казки. Його з нетерпінням чекали діти, вчили вірші, пісні, танці.

У класі панував піднесений настрій, звучала чудова музика. На свято діти запросили своїх рідних: мам, бабусь, братів та сестер. Учні 2 класу на чолі із вчителем-класоводом підготували українську народну казку “Колобок ” на новий лад. Другокласники програли та озвучили ролі казкових героїв, підготували красиві костюми.

   Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості.Казка посідає важливе місце і у громадянському вихованні.Саме тому в рамках тижня початкових класів почесне місце займала КАЗКА.